Rożki z warzywami

Rożki z warzywami
Oceń przepis:
20 ocen Średnia ocena: 3.70

Przygotował:

Brygida Kosel

Seria kulinarna:
Teraz Brygida! (odc.2)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania wegetariańskie, Przekąski, Dania dietetyczne

Przygotowanie:

Paprykę żółtą, czerwoną, zieloną, 1 cukinię, parę pieczarek i 1 cebulę drobno pokroić. Zamarynować w oliwie i świeżym majeranku. Dodać czosnek. Całość zgrillować i pozostawić do wystygnięcia. Zimny farsz nałożyć na kwadraty z ciasta francuskiego. Zakleić. Wierzch posmarować roztrzepanym jajkiem i posypać suszonym oregano. Piec w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni C przez 15 minut.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów Platformę CANAL+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 0 zł przez 3 mies. ZAMÓW ONLINE