Tatar z tuńczyka i awokado

Tatar z tuńczyka i awokado zobacz Tatar z tuńczyka i awokado 2018-06-19 13:00:50
Tatar z tuńczyka i awokado
Oceń przepis:
22 ocen Średnia ocena: 4.00

Przygotował:

David Gaboriaud

Seria kulinarna:
David w Europie 2 (odc. 14)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb, Przekąski
Kuchnia świata:
Kuchnia hiszpańska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Przygotuj sos – wymieszaj sok z limonki z cukrem, startym imbirem, oliwą z oliwek oraz posiekaną papryczką.
Bułki przekrój na pół, wewnętrzną częścią bułki grilluj na patelni grillowej. Zdejmij z patelni. Na każdą połówkę połóż: łyżkę pomidorów, kilka talarków cebuli, łyżkę awokado, łyżkę tuńczyka i polej sosem. Na koniec połóż po jednym żółtku, i dodaj kilka liści mięty i kolendry.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE