Bagietki z gorgonzolą

Bagietki z gorgonzolą
Oceń przepis:
2 oceny Średnia ocena: 4.50

Przygotował:

Roger Mooking

Seria kulinarna:
Nuta egzotyki na co dzień (odc.25)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski
Ilość osób:
4

Przepis




Bagietki z gorgonzolą:
½ bagietki, pokrojonej w kromki
1 obrany ząbek czosnku
1 szklanka gorgonzoli

Bagietki z gorgonzolą:
Podgrzej piekarnik do temperatury 200°C. Blachę wyłóż pergaminem. Natrzyj czosnkiem kromki bagietki (z jednej strony). Nałóż kawałki gorgonzoli. Ułóż kromki bagietki na blasze. Wstaw do piekarnika. Zaczekaj, aż ser roztopi się (ok. 2 – 5 minut).


Opracowano na podstawie programu "Nuta egzotyki na co dzień".

 

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE