Program TV

oglądaj również w nc+ GO

śr. 26.02

06:00

Jakubiak w sezonie 2

odc. 1, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2017, 30 min.

06:30

Ugotuj mi mamo! 2

odc. 10, 30 min.,
Program kulinarny, Polska, 2015, 30 min.
Prowadzący:
Iwona Zasuwa

Iwona Zasuwa, autorka bloga "Smakoterapia", powraca w drugiej serii "Ugotuj mi mamo!". Każdy, kto ma dziecko, zastanawia się często, co mu ugotować na obiad. A należy pamiętać, że nie może to być byle co.

Przejdz do strony programu

Trwa07:00

Zielona rewolucja Marty Dymek 2

odc. 3, 30 min.,
seria poradnikowa, Polska, 2016, 30 min.
Prowadzący:
Marta Dymek

Liście, korzenie, bulwy, nasiona - w Kuchni+ gramy w zielone! Zielona rewolucja Marty Dymek, autorki popularnego wegańskiego bloga Jadłonomia i książki pod tym samym tytułem, wraca w drugiej odsłonie serii "Zielona rewolucja Marty Dymek"!

Przejdz do strony programu

07:30

Telesprzedaż

30 min.
zakupy, Polska, 2006, 30 min.

08:00

Widelcem po mapie 3

odc. 1, 30 min.,
seria kulinarna, Polska, 2019, 30 min.
Prowadzący:
Damian Kordas, Jagna Niedzielska

Dwoje prowadzących, dwie osobowości, co tydzień inne miejsca wybierane przez internautów i widzów Kuchni+. Trzeci sezon "Widelcem po mapie" przyniesie mnóstwo nowości. Do Damiana Kordasa dołącza szefowa kuchni i doradca kulinarny Jagna Niedzielska. Cel pozostaje jednak niezmienny - stworzenie mapy godnych polecenia lokali, w których gotują ludzie pełni pasji.

Przejdz do strony programu

08:30

365 obiadów Mariety Mareckiej

odc. 9, 30 min.,
seria kulinarna, Polska, 2016, 30 min.
Prowadzący:
Marieta Marecka

Skąd czerpać inspiracje na codzienne obiady? Z pomocą przychodzi Marieta Marecka, która w swoim nowym, autorskim programie zaprezentuje szereg pomysłowych i prostych w przygotowaniu posiłków.

Przejdz do strony programu

09:00

Grillowa Polana

odc. 9, 30 min.,
seria kulinarna, Polska, 2019, 30 min.
Prowadzący:
Andrzej Polan

Grillowanie to polska rozrywka narodowa i nieodzowna część letniego, wakacyjnego krajobrazu. Wydaje się, że każdy umie przygotować klasyczne potrawy na ruszt. Czy grill potrafi nas czymś zaskoczyć?

Przejdz do strony programu

09:30

Telesprzedaż

60 min.
zakupy, Polska, 2006, 60 min.

10:30

Meksykański stół Pati 5

odc. 3, 30 min.,
seria kulinarna, USA, 2016, 30 min.

Pati Jinich wprowadza do swojej kuchni autentyczne meksykańskie smaki, zapachy i kolory. Jedzenie jest dla niej nie tylko źródłem radości i satysfakcji, ale także sposobem na podtrzymywanie rodzinnych więzi.

Przejdz do strony programu

11:00

Meksykański stół Pati 5

odc. 4, 30 min.,
seria kulinarna, USA, 2016, 30 min.

Pati Jinich wprowadza do swojej kuchni autentyczne meksykańskie smaki, zapachy i kolory. Jedzenie jest dla niej nie tylko źródłem radości i satysfakcji, ale także sposobem na podtrzymywanie rodzinnych więzi.

Przejdz do strony programu

11:30

Telesprzedaż

60 min.
zakupy, Polska, 2006, 60 min.

12:30

m jak mięso

odc. 2, 30 min.,
seria kulinarna, Polska, 2019, 30 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

Przeciętny Polak zjada prawie 80 kilogramów mięsa rocznie. Dla jednych to po prostu dużo jedzenia, a dla drugich - szerokie spektrum możliwości kulinarnych. Warto wiedzieć, jak je wykorzystać!

Przejdz do strony programu

13:00

Jagny Niedzielskiej kuchnia bez resztek

odc. 9, 30 min.,
seria kulinarna, Polska, 2019, 30 min.
Prowadzący:
Jagna Niedzielska

Jagna Niedzielska, szefowa kuchni i propagatorka nurtu zero waste, zaprasza do swojej kuchni bez resztek.

Przejdz do strony programu

13:30

Luke Nguyen - kulinarnym szlakiem

odc. 13, 30 min.,
seria dokumentalna, Australia, 2018, 30 min.

Kulinarny szlak Luke'a Nguyena prowadzi przez miejsca bliskie znanemu kucharzowi: słoneczne wybrzeża Australii, rodzinny Wietnam oraz kolorowy Hongkong.

Przejdz do strony programu

14:00

Luke Nguyen - kulinarnym szlakiem

odc. 1, 30 min.,
seria dokumentalna, Australia, 2018, 30 min.

Kulinarny szlak Luke'a Nguyena prowadzi przez miejsca bliskie znanemu kucharzowi: słoneczne wybrzeża Australii, rodzinny Wietnam oraz kolorowy Hongkong.

Przejdz do strony programu

14:30

Smaki świata z Kareną i Kasey 2

odc. 9, 30 min.,
seria dokumentalna, Nowa Zelandia, 2017, 30 min.

Karena i Kasey wyruszają w kolejną, kulinarną podróż życia! Tym razem - dziesięć krajów, dziesięć kultur i dziesięć rodzajów kuchni! Odkryją, że miłość do dobrego jedzenia jest w stanie połączyć ludzi bez względu na istniejące między nimi różnice.

Przejdz do strony programu

15:00

Kulinarne safari - ogień

odc. 4, 30 min.,
dokument, Australia, 2015, 30 min.

15:30

Jakubiak lokalnie 3

odc. 7, 30 min.,
seria poradnikowa, Polska, 2014, 30 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Tomek Jakubiak po raz trzeci wyrusza w Polskę w poszukiwaniu lokalnych smaków i aromatów. Odwiedza różne miejsca w kraju, a w swojej kuchni inspiruje się poznanymi produktami. Łączy tym samym odkrywanie polskich smaków z kulinarną maestrią.

Przejdz do strony programu

16:00

Żołądek czy rozsądek? 5

odc. 15, 30 min.,
seria kulinarna, Australia, 2013, 30 min.

Wielu z nas nie potrafi odmówić sobie ulubionych przysmaków i codziennie popełnia dietetyczne grzeszki. Tymczasem lekarze biją na alarm, a liderzy opinii zachęcają do zdrowego stylu życia. Wszyscy jednak lubimy dobrze zjeść - nasuwa się więc pytanie, czy można od czasu do czasu ulec pokusie?

Przejdz do strony programu

16:30

Żołądek czy rozsądek? 5

odc. 16, 30 min.,
seria kulinarna, Australia, 2013, 30 min.

Wielu z nas nie potrafi odmówić sobie ulubionych przysmaków i codziennie popełnia dietetyczne grzeszki. Tymczasem lekarze biją na alarm, a liderzy opinii zachęcają do zdrowego stylu życia. Wszyscy jednak lubimy dobrze zjeść - nasuwa się więc pytanie, czy można od czasu do czasu ulec pokusie?

Przejdz do strony programu

17:00

Meksykański stół Pati 5

odc. 5, 30 min.,
seria kulinarna, USA, 2016, 30 min.

Pati Jinich wprowadza do swojej kuchni autentyczne meksykańskie smaki, zapachy i kolory. Jedzenie jest dla niej nie tylko źródłem radości i satysfakcji, ale także sposobem na podtrzymywanie rodzinnych więzi.

Przejdz do strony programu

17:30

Meksykański stół Pati 5

odc. 6, 30 min.,
seria kulinarna, USA, 2016, 30 min.

Pati Jinich wprowadza do swojej kuchni autentyczne meksykańskie smaki, zapachy i kolory. Jedzenie jest dla niej nie tylko źródłem radości i satysfakcji, ale także sposobem na podtrzymywanie rodzinnych więzi.

Przejdz do strony programu

18:00

Francuskie wędrówki Julie 3

odc. 18, 60 min.,
seria dokumentalna, Francja, 2014, 60 min.
Prowadzący:
Julie Andrieu

Trzecia odsłona kulinarnej podróży przez najpiękniejsze regiony Francji, obfitująca w malownicze krajobrazy, niezwykłe smaki i aromaty.

Przejdz do strony programu

19:00

Top Chef 14

odc. 6, 50 min.,
seria reality, USA, 2016, 50 min.

Czternasta już edycja kultowego programu Top Chef, tym razem rozgrywa się w malowniczych sceneriach Charleston w Karolinie Południowej.

Przejdz do strony programu

19:50

cook news

odc. 230, 10 min.,
magazyn informacyjny, Polska, 2018, 10 min.

20:00

Miguel zaprasza na ucztę

odc. 5, 25 min.,
seria kulinarna, Australia, 2015, 25 min.

Charyzmatyczny i zawsze uśmiechnięty szef kuchni - Miguel Maestre - zaprasza na kulinarną wyprawę po Australii. Jakie przysmaki odkryje? Co go zaskoczy?

Przejdz do strony programu

20:25

Anthony Bourdain: miejsca nieznane 3

odc. 8, 50 min., ,
dokument, USA, 2014, 50 min.

21:15

Jamie & Jimmy's Food Fight Club 5

odc. 5, 55 min.,
seria dokumentalna, Wielka Brytania, 2016, 55 min.
Prowadzący:
Jamie Oliver

Tych panów nie trzeba przedstawiać. Jamie Oliver i Jimmy Doherty to przyjaciele z czasów dzieciństwa. W piątym już sezonie programu będą zgłębiać tajniki brytyjskiej kuchni.

Przejdz do strony programu

22:10

Jamie & Jimmy's Food Fight Club 5

odc. 6, 55 min.,
seria dokumentalna, Wielka Brytania, 2016, 55 min.
Prowadzący:
Jamie Oliver

Tych panów nie trzeba przedstawiać. Jamie Oliver i Jimmy Doherty to przyjaciele z czasów dzieciństwa. W piątym już sezonie programu będą zgłębiać tajniki brytyjskiej kuchni.

Przejdz do strony programu

23:05

m jak mięso

odc. 2, 30 min.,
seria kulinarna, Polska, 2019, 30 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

Przeciętny Polak zjada prawie 80 kilogramów mięsa rocznie. Dla jednych to po prostu dużo jedzenia, a dla drugich - szerokie spektrum możliwości kulinarnych. Warto wiedzieć, jak je wykorzystać!

Przejdz do strony programu

23:35

W świecie przypraw Anjum

odc. 11, 30 min.,
seria kulinarna, Australia, 2015, 30 min.

Anjum Anand, brytyjska szefowa kuchni, z wizytą na Antypodach. Seria dokumentalna, w której liczy się nie tylko smak, ale i aromat.

Przejdz do strony programu

00:05

W świecie przypraw Anjum

odc. 12, 30 min.,
seria kulinarna, Australia, 2015, 30 min.

Anjum Anand, brytyjska szefowa kuchni, z wizytą na Antypodach. Seria dokumentalna, w której liczy się nie tylko smak, ale i aromat.

Przejdz do strony programu

00:35

Kulinarne safari - ogień

odc. 3, 30 min.,
dokument, Australia, 2015, 30 min.

01:05

Anthony Bourdain: miejsca nieznane 3

odc. 7, 55 min., ,
dokument, USA, 2014, 55 min.

02:00

Jakubiak rodzinnie

odc. 8, 30 min.,
seria poradnikowa, Polska, 2015, 30 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Gotowanie to doskonały pretekst do spędzenia czasu z rodziną. Znany wszystkim widzom Kuchni+ szef Tomasz Jakubiak zachęca do gotowania z bliskimi i dzielenia się z nimi pysznymi daniami! Niech jedzenie łączy pokolenia i inspiruje do rozmów.

Przejdz do strony programu

02:30

David w Europie 5

odc. 8, 30 min.,
seria kulinarna, Polska, 2017, 30 min.
Prowadzący:
David Gaboriaud

Sympatyczny i niezwykle uzdolniony szef kuchni David Gaboriaud powraca w piątym sezonie popularnego programu. Tym razem prowadzący zabierze widzów w podróż po smakach Europy Środkowej.

Przejdz do strony programu

03:00

Desery Dekera

odc. 7, 30 min.,
seria poradnikowa, Polska, 2016, 30 min.
Prowadzący:
Tomasz Deker

Nowa, autorska produkcja Kuchni+ stworzona z myślą o wielbicielach słodkości na najwyższym poziomie. Wybitny mistrz cukiernictwa Tomasz Deker wprowadzi widzów w wysublimowany świat deserów.

Przejdz do strony programu

03:30

Widelcem po mapie

odc. 1, 30 min.,
seria kulinarna, Polska, 2017, 30 min.
Prowadzący:
Aleksander Baron, Damian Kordas

Dwóch prowadzących, dwie osobowości - jedna kulinarna podróż po Polsce. Aleksander Baron i Damian Kordas w nowym programie Kuchni+ "Widelcem po mapie" sprawdzą polecane przez widzów restauracje oraz zapytają kucharzy z całej Polski o ich inspiracje, historie i sekrety.

Przejdz do strony programu

04:00

Kucharskiego pomysł na kuchnię 2

odc. 3, 30 min.,
seria kulinarna, Polska, 2019, 30 min.
Prowadzący:
Piotr Kucharski

Jak urozmaicić codzienny jadłospis? Jak gotować smacznie, zdrowo i ekonomicznie? Piotr Kucharski, znany i lubiany szef kuchni, ponownie zapuka do drzwi Polaków, aby poznać ich kulinarne zwyczaje i pomóc przełamać rutynę.

Przejdz do strony programu

04:30

ABC GOTOWANIA 4

odc. 14, 30 min.,
seria poradnikowa, Polska, 2015, 30 min.
Prowadzący:
Marieta Marecka

Po raz czwarty Marieta Marecka zainspiruje tych początkujących i tych bardziej zaawansowanych kucharzy. Przybliży widzom proste i smaczne potrawy, które każdy może przygotować w swoim domu.

Przejdz do strony programu

05:00

Czy na pewno umiesz gotować? 6

odc. 3, 30 min.,
seria reality, Polska, 2019, 30 min.
Prowadzący:
Andrzej Polan

Uczestnicy programu przetestują swoje umiejętności kulinarne pod okiem profesjonalnego kucharza, restauratora i wirtuoza smaku - Andrzeja Polana.

Przejdz do strony programu

05:30

Czy na pewno umiesz gotować? 6

odc. 4, 30 min.,
seria reality, Polska, 2019, 30 min.
Prowadzący:
Andrzej Polan

Uczestnicy programu przetestują swoje umiejętności kulinarne pod okiem profesjonalnego kucharza, restauratora i wirtuoza smaku - Andrzeja Polana.

Przejdz do strony programu

Legenda:

bez ograniczeń wiekowych
od 7 lat
od 12 lat
napisy dialogowe / napisy dla niesłyszących


Organem właściwym w sprawach audiowizualnych jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji Skwer Ks. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 9, 01-015 Warszawa tel. (22) 597-30-00; fax (22) 597-31-80 www.krrit.gov.pl

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 0 zł przez 3 mies. ZAMÓW ONLINE