oglądaj również w nc+ GO

Seria kulinarna, Polska, 2020, 10 x 24


Najbardziej mięsny duet od czasu wynalezienia rolady z kurczaka faszerowanej schabem powraca!

Jurek Sobieniak i Andrzej Andrzejczak o przyrządzaniu mięsa wiedzą wszystko. Tym, którzy szukają nowych smaków, zaserwują churrasco, czulent, tafelspitz i shuizu. Tradycjonalistom podadzą karmelizowany boczek, jagnięcinę w piernikowym sosie i skrzydełka indycze z morelami. A w jednym z odcinków ugoszczą Jagnę Niedzielską, która pokaże im, czym jest zero waste w mięsnej kuchni. Będzie się działo!

Wszystkie serie tego programu obejrzysz na Platformie CANAL+

Zamów Platformę CANAL+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 0 zł przez 3 mies. ZAMÓW ONLINE