Prawdziwki grillowane

Przygotował:

Agnieszka Kręglicka

Seria kulinarna:
Para w kuchni 2 (odc.8)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania wegetariańskie, Przekąski, Dania z grilla
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa

Składniki:

Sos
  • 4 łyżki oliwy extra vergine
  • 1 posiekany ząbek czosnku
  • ocet balsamino
  • łyżka posiekanej natki pietruszki
  • pieprz, sól

Kalkulator wag i miar

Przepis

Kapelusze ułożyć na rozgrzanym grillu, posmarować oliwą. W czasie grillowania ponownie smarować oliwą przy pomocy pędzelka. Składniki sosu wymieszać. Gotowe grzyby podawać polane sosem.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE