Prawdziwki grillowane

Oceń przepis:
Przygotował:
Agnieszka Kręglicka
- Seria kulinarna:
- Para w kuchni 2 (odc.8)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie, Przekąski, Dania z grilla
- Kuchnia świata:
- Kuchnia międzynarodowa
Składniki:
- kapelusze prawdziwków
- oliwa z oliwek
- sól
- pieprz
Sos
- 4 łyżki oliwy extra vergine
- 1 posiekany ząbek czosnku
- ocet balsamino
- łyżka posiekanej natki pietruszki
- pieprz, sól
Przygotowanie:
Kapelusze ułożyć na rozgrzanym grillu, posmarować oliwą. W czasie grillowania ponownie smarować oliwą przy pomocy pędzelka. Składniki sosu wymieszać. Gotowe grzyby podawać polane sosem.
Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?
Dania z grilla
Kuchnia międzynarodowa
Przekąski
Dania wegetariańskie
Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 129 innych kanałów? Pakiet Optimum+ w promocyjnej cenie! ZAMÓW ONLINE
Komentarze