Pasta primavera

Oceń przepis:
Przygotował:
Piotr Przykaza
- Seria kulinarna:
- Jak Piotr przykazał (odc.3)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie, Makarony, kluski
- Kuchnia świata:
- Kuchnia włoska
- Ilość osób:
- 2
Składniki:
- 4 grube plastry bakłażana
- 4 grube plastry cukinii
- 4 pieczarki
- 6 różyczek brokułu
- 1 papryka
- suszona bazylia
- oregano
- tymianek
- 1 ząbek czosnku
Przygotowanie:
Pokroić w kostkę: bakłażana, cukinię, pieczarki, różyczki brokułu, paprykę. Warzywa wrzucić na patelnię z oliwą. Jak już są al dente dodać suszoną bazylię, oregano, tymianek, świeżo wyciskany czosnek. Ugotować makaron al dente. Dekorować kosteczką z pomidorów i liśćmi świeżej bazylii.
Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?
Makarony, kluski
Dania wegetariańskie
Zobacz również...
Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 129 innych kanałów? Pakiet Optimum+ w promocyjnej cenie! ZAMÓW ONLINE
Komentarze