Tagliatelle z białą truflą

Tagliatelle z białą truflą
Oceń przepis:
5 ocen Średnia ocena: 3.20
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Makarony, kluski
Kuchnia świata:
Kuchnia włoska

Składniki:

  • 60 g masła
  • 80 g domowego makaronu tagliatelle
  • 20 g białej trufli

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Gotujemy domowy świeży makaron al dente około 3 minut. Na patelni podgrzewamy masło, dodajemy odcedzony makaron i mieszamy. Posypujemy wedle gustu plasterkami białej trufli. Rada Giancarla: posypcie danie cienkimi plastrami parmigiano reggiano.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów Platformę CANAL+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i prawie 130 innych kanałów? Pakiet Optimum+ za 49,99 zł/mies ZAMÓW ONLINE