Jagnięcina z grilla w musztardzie i chili

Jagnięcina z grilla w musztardzie i chili
Oceń przepis:
20 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

Ainsley Harriot

Seria kulinarna:
Ainsley rusza w plener (odc.6)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne, Dania z grilla
Kuchnia świata:
Kuchnia argentyńska

Przygotowanie:

W misce wymieszać składniki marynaty i posmarować nią mięso ze wszystkich stron. Piec z obu stron, płasko rozłożone na grillu. Po upieczeniu zdjąć z grilla i odstawić na 10 minut, a następnie pokroić w grube plastry.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów Platformę CANAL+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 0 zł przez 3 mies. ZAMÓW ONLINE