Grillowane kanapki z żytniego chleba z pastrami, kiszoną kapustą i serem

Grillowane kanapki z żytniego chleba z pastrami, kiszoną kapustą i serem
Oceń przepis:
1 ocena Średnia ocena: 4.00
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 5)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne, Dania z grilla
Ilość osób:
2

Przygotowanie:

Składniki:
2 kromki żytniego chleba
100 g solonego masła
korniszony
marynowane cebulki
200 g kiszonej kapusty
szczypta tymianku
6 plastrów pastrami
100 g startego sera
kminek

Przygotowanie:
Chleb posmarować masłem. Ułożyć na nim korniszony, marynowane cebulki i kiszoną kapustę. Posypać ziarnami kminku i tymiankiem. Dołożyć plastry pastrami i starty ser. Kanapki przełożyć na blachę i wstawić pod grill. Zapiekać, aż ser się stopi.

 

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 19,99 zł przez 5 mies. ZAMÓW ONLINE