Pasta rybna

Pasta rybna zobacz Pasta rybna 2018-06-19 13:00:58
Pasta rybna

Przygotował:

Brygida Kosel

Seria kulinarna:
Teraz Brygida! (odc.2)
Rodzaj dania:
Dania z ryb, Sosy, kremy, pasty
Kuchnia świata:
Kuchnia polska

Składniki:

  • 2 jajka
  • 20 dag wędzonych sardynek lub szprotek
  • 2 ogórki małosolne
  • 1 pomidor
  • dymka
  • pieprz
  • 2 łyżki majonezu

Kalkulator wag i miar

Przepis

Jajka drobno pokroić i przesypać do miski. Dodać 20 dag drobno posiekanych ryb, 2 ogórki małosolne i 1 pomidora. Dorzucić dymkę do smaku. Popieprzyć i wymieszać z 2 łyżkami majonezu.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE