Dip z białej fasoli i pistacji

Dip z białej fasoli i pistacji
Oceń przepis:
5 ocen Średnia ocena: 3.80
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 19)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty
Ilość osób:
2

Przygotowanie:

Składniki:
1 puszka opłukanej fasoli
pół filiżanki posiekanych, surowych, niesolonych pistacji
pół filiżanki liści mięty
2 łyżeczki skórki z cytryny
⅓ filiżanki mleka sojowego
1 łyżeczka soli

Przygotowanie:
Wszystkie składniki rozdrobnić na gładką masę.
Podawać z krakersami, surową marchewką albo na chlebie.

 

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE