Stek na łożu z soli

Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 26)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania mięsne
- Kuchnia świata:
- Kuchnia międzynarodowa, Kuchnia francuska
Przygotowanie:
Pokryć dno patelni półcentymetrową warstwą soli. Postawić na dużym gazie. Kiedy się rozgrzeje (zacznie trzeszczeć), położyć na niej mięso i usmażyć z obu stron do żądanego stanu. Podawać z duszonymi pomidorami albo z ziemniakami tłuczonymi z masłem lub z mlekiem.
Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?
Kuchnia międzynarodowa
Zobacz również...
Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 129 innych kanałów? Pakiet Optimum+ w promocyjnej cenie! ZAMÓW ONLINE
Komentarze