Spaghetti z wędzonym tofu i jarmużem

Spaghetti z wędzonym tofu i jarmużem
Oceń przepis:
18 ocen Średnia ocena: 3.40
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 59)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Makarony, kluski
Kuchnia świata:
Kuchnia włoska
Ilość osób:
2

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Makaron ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Przed odcedzeniem na dnie cedzaka ułożyć jarmuż. Przelać go wodą z makaronu, żeby zmiękł.
Na rozgrzanej oliwie podsmażyć czosnek. Dodać tofu, pomidory i pesto. Wymieszać. Na koniec dołożyć makaron z jarmużem. Przyprawić sokiem z cytryny i chili.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE