Rybne pakieciki z ziołami

Rybne pakieciki z ziołami
Oceń przepis:
6 ocen Średnia ocena: 3.50

Przygotował:

Ainsley Harriot

Seria kulinarna:
Ainsley rusza w plener (odc.6)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb
Kuchnia świata:
Kuchnia argentyńska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Każdy filet obwiązać na krzyż namoczonym sznurkiem (jak prezent wstążeczką). Pod sznurek od strony bez skóry wsunąć po gałązce ziół każdego rodzaju. Posypać solą i pieprzem, polać oliwą. Piec na grillu na średnio rozgrzanych węglach (najpierw stroną bez skóry) 3-4 minuty z każdej strony, w zależności od grubości ryby. Podawać na kopczyku listków, przyprawionych oliwą, sokiem z cytryny i pieprzem i solą.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE