Terrina z porzeczkami w liściach musztardowca

Terrina z porzeczkami zobacz Terrina z porzeczkami 2018-06-19 13:01:11
Terrina z porzeczkami
Oceń przepis:
13 ocen Średnia ocena: 3.50

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

W misce wymieszaj serek z porzeczkami, skórką z cytryny, posiekanym szczypiorkiem, łososiem i rozpuszczoną w małej ilości letniej wody żelatyną. Dodaj drobno posiekanego ogórka. Dopraw pieprzem. Formę wyłóż folią spożywczą. Na folię wyłóż liście musztardowca i warstwę serka. Wierzch przykryj liśćmi musztardowca. Całość przykryj folią i wstaw do lodówki, aby stężało. Podawaj w plastrach posypane porzeczkami.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE