Terrina z porzeczkami w liściach musztardowca

Terrina z porzeczkami
Oceń przepis:
19 ocen Średnia ocena: 3.50

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

W misce wymieszaj serek z porzeczkami, skórką z cytryny, posiekanym szczypiorkiem, łososiem i rozpuszczoną w małej ilości letniej wody żelatyną. Dodaj drobno posiekanego ogórka. Dopraw pieprzem. Formę wyłóż folią spożywczą. Na folię wyłóż liście musztardowca i warstwę serka. Wierzch przykryj liśćmi musztardowca. Całość przykryj folią i wstaw do lodówki, aby stężało. Podawaj w plastrach posypane porzeczkami.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA