Tatar z łososia

Tatar z łososia
Oceń przepis:
16 ocen Średnia ocena: 4.40

Przygotował:

Laura Calder

Seria kulinarna:
Kuchnia francuska po prostu (odc.9)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb
Ilość osób:
2

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Łososia pokrój drobno. Dodaj posiekaną szalotkę, szczypiorek, koper, kapary i startą skórkę z cytryny. Dopraw dobrze solą i pieprzem. Skrop oliwą. Jeśli to możliwe, odstaw na kilka godzin do lodówki. Zaraz przed podaniem skrop sokiem z cytryny (wcześniej cytryna może zmienić kolor ryby).

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE