Rzodkiew z serkiem ricotta

Oceń przepis:
Przygotował:
Malka Kafka
- Seria kulinarna:
- Koszer macher (odc. 2)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
- Kuchnia świata:
- Kuchnia koszerna
Składniki:
- 1 długa rzodkiew biała
- serek ricotta Galbani
- zielony pieprz marynowany i kapary solone
Przygotowanie:
Serek wymieszaj z pieprzem i kaparami. Obierz rzodkiew i wystrugaj obieraczką do jarzyn wzdłuż na długie wstęgi. Zwiń rzodkiew w rulonik, wciśnij w niego wyciskarką do kremów serek. Podawaj z grzankami z białego pieczywa.
Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?
Przekąski
Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 129 innych kanałów? Pakiet Optimum+ w promocyjnej cenie! ZAMÓW ONLINE
Komentarze