Rzodkiew z serkiem ricotta

Rzodkiew z serkiem ricotta
Oceń przepis:
15 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

Malka Kafka

Seria kulinarna:
Koszer macher (odc. 2)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski
Kuchnia świata:
Kuchnia koszerna

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Serek wymieszaj z pieprzem i kaparami. Obierz rzodkiew i wystrugaj obieraczką do jarzyn wzdłuż na długie wstęgi. Zwiń rzodkiew w rulonik, wciśnij w niego wyciskarką do kremów serek. Podawaj z grzankami z białego pieczywa.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów CANAL+ TV przez internet

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i prawie 130 innych kanałów? Pakiet Optimum+ za 49,99 zł/mies ZAMÓW ONLINE