Smażony sandacz z ikrą sielawy

Smażony sandacz z ikrą sielawy
Oceń przepis:
2 oceny Średnia ocena: 4.50
Seria kulinarna:
Apetyt na Skandynawię (odc. 6)
Rodzaj dania:
Dania z ryb
Kuchnia świata:
Kuchnia skandynawska
Ilość osób:
4

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Filety przekroić na mniejsze kawałki, usmażyć, cały czas podlewając rumianym masłem. Umieścić na talerzach, na wierzchu położyć po łyżce śmietany, udekorować cebulą, koperkiem i ikrą sielawy.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 19,99 zł przez 5 mies. ZAMÓW ONLINE