Linguine z krabami

Linguine z krabami
Oceń przepis:
8 ocen Średnia ocena: 4.00

Przygotował:

Ainsley Harriot

Seria kulinarna:
Ekspres Ainsleya dla smakoszy (odc.11)
Rodzaj dania:
Makarony, kluski, Owoce morza
Kuchnia świata:
Kuchnia włoska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Na patelni poddusić na oliwie posiekane szalotki, czosnek i papryczkę chili. Dodać pokrojone pomidory. Kiedy zaczną się rozpadać, wlać wódkę do sosu. Dodać częściowo odsączone mięso krabowe z puszki, wymieszać. Ugotowany makaron odcedzić i wymieszać z sosem, podawać posypane posiekaną natką pieruszki.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE