Kwaśnica na baranich żeberkach

Kwaśnica na baranich żeberkach zobacz Kwaśnica na baranich żeberkach 2018-08-13 12:58:26
Kwaśnica na baranich żeberkach
Oceń przepis:
18 ocen Średnia ocena: 3.00

Składniki:

Dodatki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Do garnka z wodą włóż żebra baranie, żebro wędzone i słoninę. Dodaj ziele angielskie, liście laurowe, mielony kmin i grzyby. Wywar gotuj przez około godzinę.
Następnie dodaj posiekaną kapustę kiszoną i przeciśnięty czosnek.
Zupę gotuj przez 25-30 minut. Na koniec dopraw ją solą i pieprzem. Zupę podawaj z ziemniakami i skwarkami z boczku. Smacznego!

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 19,99 zł przez 5 mies. ZAMÓW ONLINE