krem serowy do biszkoptów i ciasta marchewkowego

krem serowy do biszkoptów i ciasta marchewkowego
Oceń przepis:
10 ocen Średnia ocena: 3.80
Seria kulinarna:
Sobota w kuchni (odc.15)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty
Kuchnia świata:
Kuchnia włoska

Przepis

porcja na jedno ciasto

Składniki
125g mielonego, białego sera lub sera mascarpone
250g cukru pudru
90g masła
½ łyżeczki esencji waniliowej
sok z ½ cytryny

Przygotowanie
Wszystkie składniki wrzucić do robota kuchennego i zmiksować na gładką masę. Posmarować gotowego biszkopta lub ciasto marchewkowe.

 

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE