Jabłka z rozmarynem

Jabłka z rozmarynem
Oceń przepis:
8 ocen Średnia ocena: 3.80
Seria kulinarna:
Apetyt na Skandynawię (odc. 5)
Rodzaj dania:
Desery, Desery wegańskie
Kuchnia świata:
Kuchnia skandynawska
Ilość osób:
4

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Umieścić wszystkie składniki, poza śmietaną, na rozgrzanej patelni. Smażyć przez 2-3 minuty ma dość dużym ogniu. Dodać śmietanę, podgrzewać przez kolejne 2 minuty. Podawać na ciepło z gałką lodów, przybrane płatkami aksamitek i cienkimi plasterkami jabłek.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów CANAL+ TV przez internet

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 129 innych kanałów? Pakiet Optimum+ w promocyjnej cenie! ZAMÓW ONLINE