Rożki z łososiem i szpinakiem

Rożki z łososiem zobacz Rożki z łososiem 2018-06-19 13:01:04
Rożki z łososiem
Oceń przepis:
4 oceny Średnia ocena: 4.00

Przygotował:

Brygida Kosel

Seria kulinarna:
Teraz Brygida! (odc.2)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb, Przekąski

Przepis

20 dag łososia drobno pokroić. Dorzucić posiekany szpinak i odrobinę koperku. Posolić i popieprzyć. Farsz nałożyć na kwadraty z ciasta francuskiego, zakleić. Posmarować wierzch roztrzepanym jajkiem i posypać ciemnym sezamem. Włożyć do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni C i zostawić na 15 minut.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE