Marynowany ser kozi

Oceń przepis:
Przygotował:
Laura Calder
- Seria kulinarna:
- Kuchnia francuska po prostu (odc.18)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
- Kuchnia świata:
- Kuchnia francuska
Składniki:
- 500 g sera koziego
- pokrojonego na kawałki 2.5 cm
- 2 liście laurowe
- 2 łyżeczki ziaren czarnego pieprzu
- 3 gałązki tymianku
- 4 obrane ząbki czosnku
- skórka z 1 cytryny
- oliwa do zalewy
Przygotowanie:
Włóż wszystko (poza oliwą) do czystego słoika. Zalej składniki oliwą. Zamknij słoik i wstaw do lodówki. Trzymaj miesiąc.
Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?
Zobacz również...
Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 129 innych kanałów? Pakiet Optimum+ w promocyjnej cenie! ZAMÓW ONLINE
Komentarze