Chrupiące plastry boczku zapiekane ze śliwkami

Chrupiące plastry boczku zapiekane ze śliwkami
Oceń przepis:
22 ocen Średnia ocena: 3.70
Seria kulinarna:
Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 21)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski
Kuchnia świata:
Kuchnia francuska

Przygotowanie:

Rozgrzać piekarnik do 230°. Nadziać śliwki migdałami. Przeciąć paski boczku na pół i owijać śliwki. Ułożyć na blasze i zapiekać przez ok. 10 min (raz obrócić), aż boczek będzie chrupki. Podawać na gorąco.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów CANAL+ TV przez internet

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i prawie 130 innych kanałów? Pakiet Optimum+ za 49,99 zł/mies ZAMÓW ONLINE