Tosty z chałki w jajku

Tosty z chałki w jajku zobacz Tosty z chałki w jajku 2018-06-19 13:01:12
Tosty z chałki w jajku
Oceń przepis:
17 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

Brygida Kosel

Seria kulinarna:
Teraz Brygida! (odc.1)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski

Składniki:

  • chałka
  • mleko
  • 2 jajka
  • masło

Kalkulator wag i miar

Przepis

Chałkę pokroić na kawałki. Jeśli nie jest zupełnie świeża zamoczyć ją w mleku. W innym przypadku od razu w roztrzepanym jajku. Smażyć na złoty kolor na średnio rozgrzanym maśle. Po usmażeniu można posolić.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE