Tosty z anchois

Tosty z anchois
Oceń przepis:
25 ocen Średnia ocena: 4.00

Przygotował:

Laura Calder

Seria kulinarna:
Kuchnia francuska po prostu (odc.13)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski

Składniki:

  • 110 g miękkiego masła
  • anchois
  • opłukane i posiekane (jeśli takie lubisz)
  • 18 cienkich kromek bagietki

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Podgrzej piekarnik do temperatury 230°C. Wymieszaj masło z anchois. Rozsmaruj pastę na kromkach i ułóż je na blasze. Przed podaniem piecz 5 min. Przełóż na drewnianą deskę albo talerz i podawaj z porami.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA