Makaron z cielęciną

Oceń przepis:
Przygotował:
Janella Purcell
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? (odc.7)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania mięsne, Makarony, kluski
- Kuchnia świata:
- Kuchnia włoska
Składniki:
- 400 g cielęciny
- oliwa z oliwek
- 100 g suszonych prawdziwków
- cebula
- 4 ząbki czosnku
- 100 g pieczarek
- 150 ml białego wina
- 1400 g pomidorów z puszki
- 200 ml bulionu wołowego
- tymianek
- pieprz i sól
- liść laurowy
- 200 g sera pecorino
- 200 g makaronu
- pół filiżanki natki pietruszki
Przygotowanie:
Prawdziwki moczymy w odrobinie ciepłej wody, n
Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?
Makarony, kluski
Zobacz również...
Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 129 innych kanałów? Pakiet Optimum+ w promocyjnej cenie! ZAMÓW ONLINE
Komentarze