Makaron z warzyw

Makaron z warzyw
Oceń przepis:
21 ocen Średnia ocena: 3.30

Przygotował:

Adriana Marczewska

Seria kulinarna:
Ślinotok (odc. 12)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania wegańskie

Przygotowanie:

Za pomocą specjalnej obieraczki robimy z cukinii, marchewki i rzodkiewki cieniutkie paseczki.
Na woku prażymy orzechy ziemne, dodajemy czosnek, chilli, pokrojone warzywa, potem sos sojowy, kolendrę. Składniki mieszamy chwilę.
Podajemy z siekanymi pistacjami.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów Platformę CANAL+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 0 zł przez 3 mies. ZAMÓW ONLINE