Makaron z warzyw

Oceń przepis:
Przygotował:
Adriana Marczewska
- Seria kulinarna:
- Ślinotok (odc. 12)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegańskie
Składniki:
- cukinia
- gruba marchew
- biała rzodkiew
- czosnek
- olej sezamowy
- olej rzepakowy
- sos sojowy
- chilli świeże
- kolendra
- szczypior
- orzechy ziemne
- pistacje
- obieraczka julienne
- wok
Przygotowanie:
Za pomocą specjalnej obieraczki robimy z cukinii, marchewki i rzodkiewki cieniutkie paseczki.
Na woku prażymy orzechy ziemne, dodajemy czosnek, chilli, pokrojone warzywa, potem sos sojowy, kolendrę. Składniki mieszamy chwilę.
Podajemy z siekanymi pistacjami.
Na woku prażymy orzechy ziemne, dodajemy czosnek, chilli, pokrojone warzywa, potem sos sojowy, kolendrę. Składniki mieszamy chwilę.
Podajemy z siekanymi pistacjami.
Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?
Zobacz również...
Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 129 innych kanałów? Pakiet Optimum+ w promocyjnej cenie! ZAMÓW ONLINE
Komentarze