Biximatur

Biximatur
Oceń przepis:
27 ocen Średnia ocena: 3.70
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 36)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne
Kuchnia świata:
Kuchnia skandynawska
Ilość osób:
4

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Na patelni rozgrzać kaczy tłuszcz. Dodać posiekany czosnek, szalotkę i ziemniaki. Wszystkie kawałki mięsa pokroić w równą kostkę. Wrzucić na patelnię, przyprawić solą i pieprzem. Podsmażyć, dodać groszek, natkę pietruszki i dymkę. Dokładnie wymieszać.
Podawać z jajkiem sadzonym, grzanką, keczupem i sałatką.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA