Łosoś wędzony z kremem chrzanowym

Łosoś wędzony z kremem chrzanowym
Oceń przepis:
16 ocen Średnia ocena: 3.60

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Plasterki wędzonego łososia dobrze się komponują z kremowym twarożkiem, wymieszanym z łyżką chrzanu i posiekaną zieleniną (natką pietruszki, koperkiem, czy szczypiorkiem). Prócz tego smak serowego nadzienia można zmieniać dodając zamiast chrzanu, posiekane kapary i skórkę cytrynową, czerwoną cebulę pokrojoną w drobną kostkę i czerwony kawior (mieszać delikatnie, ew. dodać trochę śmietany), posiekane jajko na twardo i czerwony pieprz.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA