Golonka wieprzowa pôt-au-feu

Golonka wieprzowa pôt-au-feu
Oceń przepis:
10 ocen Średnia ocena: 4.20
Seria kulinarna:
Przepisy z Niebiańskiej kuchni (odc. 6)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z wieprzowiny
Kuchnia świata:
Kuchnia francuska
Ilość osób:
4

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Najpierw podsmaż kiełbaski. Włóż wszystkie składniki do dużego garnka: golonkę, boczek, kiełbaski, kaszę, marchewki, cebulę, czosnek, ziemniaki, pory czerwoną paprykę, kapustę i świeże zioła. Dopraw i wlej tyle wody, żeby przykryć wszystkie produkty. Na koniec wsyp łyżeczkę kurkumy, przykryj garnek przykrywką i duś w piekarniku przez 2-3 godzin.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA