Golonka wieprzowa pôt-au-feu

Golonka wieprzowa pôt-au-feu
Oceń przepis:
8 ocen Średnia ocena: 4.50
Seria kulinarna:
Przepisy z Niebiańskiej kuchni (odc. 6)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z wieprzowiny
Kuchnia świata:
Kuchnia francuska
Ilość osób:
4

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Najpierw podsmaż kiełbaski. Włóż wszystkie składniki do dużego garnka: golonkę, boczek, kiełbaski, kaszę, marchewki, cebulę, czosnek, ziemniaki, pory czerwoną paprykę, kapustę i świeże zioła. Dopraw i wlej tyle wody, żeby przykryć wszystkie produkty. Na koniec wsyp łyżeczkę kurkumy, przykryj garnek przykrywką i duś w piekarniku przez 2-3 godzin.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE