Zielona sałata z dressingiem jogurtowo-koperkowym

Zielona sałata z dressingiem jogurtowo-koperkowym
Oceń przepis:
22 ocen Średnia ocena: 4.40
Seria kulinarna:
Domowy kucharz (odc.84)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sałatki, sałaty i surówki
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa
Ilość osób:
4

Przepis

Zanurzyć sałatę w misce z zimną wodą na kilka minut. Odsączyć, osuszyć w wirówce do sałaty. Włożyć do dużej salaterki, dodać koperek. Wymieszać jogurt z posiekanym koperkiem, sokiem z cytryny i miodem. Tuż przed podaniem polać sałatę dressingiem.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE