Grzegorz  Łapanowski

Puree pietruszkowe


Przepis z programu Ł'apetyt (odc.4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne

odsłon: 11409

drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

3 duże ziemniaki ugotowane

2 ugotowane pietruszki

1 pęczek natki pietruszki

2 łyżki oliwy truflowej

4 ząbki pieczonego czosnku

odrobina mleka

pieprz

sól

 

 

Przygotowanie:


Wszystkie składniki zmiksować na gładką masę.

powrót

Podobne przepisy

Idealne szparagi
Annabel  Langbein
Przepis z programu Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym 3
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
Kanapka z wędzonym kurczakiem i rukwią wodną
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 65)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
Racuchy z kwiatów bzu paula rankina
Sophie Grigson
Przepis z programu Zielnik Sophie Grigson (odc.7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia brytyjska
Nadzienie grzybowo-orzechowe
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 56)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
Kosheri
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 54)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia egipska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.