Miseczki z grzybami, tofu i pesto

Miseczki z grzybami, tofu i pesto
Oceń przepis:
8 ocen Średnia ocena: 4.00
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 58)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Inne
Ilość osób:
2

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Chleb pociąć na kwadraty i wyłożyć nim formę do muffinek. Spryskać oliwą w spreju. Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180°C na 5 minut. Przestudzić.
Pieczarki podsmażyć, dodać tofu, przyprawić solą i pieprzem. Dołożyć pesto o wymieszać. Tak przygotowany farsz nałożyć do upieczonych wcześniej chlebowych miseczek.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE