Roger Mooking

Grillowana kukurydza


Przepis z programu Nuta egzotyki na co dzień (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski, Dania z grilla

Grillowana kukurydza
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0






Grillowana kukurydza z przyprawą „Pięć smaków” i limonką:

4 obrane kolby świeżej kukurydzy

2 przekrojone limonki

1 łyżka przyprawy „Pięć smaków”

sól



Grillowana kukurydza z przyprawą „Pięć smaków” i limonką:

Rozgrzej grill. Ułóż kolby kukurydzy i grilluj je, aż będą gotowe, około 15 min. Natrzyj kukurydzę limonką, dopraw przyprawą „Pięć smaków” i solą.



Opracowano na podstawie programu "Nuta egzotyki na co dzień".

























powrót

Podobne przepisy

Chrupiące plastry boczku zapiekane ze śliwkami
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 21)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Grzanki z musem z wędzonego pstrąga na sposób prowansalski
Przepis z programu
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Mini hot dogi
Aaron Craze
Przepis z programu Rude Boy w kuchni (odc. 8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia Ameryki Północnej, Kuchnia brytyjska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.