Grillowana kukurydza

Grillowana kukurydza
Oceń przepis:
20 ocen Średnia ocena: 3.80

Przygotował:

Roger Mooking

Seria kulinarna:
Nuta egzotyki na co dzień (odc.6)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski, Dania z grilla
Ilość osób:
4

Przygotowanie:




Grillowana kukurydza z przyprawą „Pięć smaków” i limonką:
4 obrane kolby świeżej kukurydzy
2 przekrojone limonki
1 łyżka przyprawy „Pięć smaków”
sól

Grillowana kukurydza z przyprawą „Pięć smaków” i limonką:
Rozgrzej grill. Ułóż kolby kukurydzy i grilluj je, aż będą gotowe, około 15 min. Natrzyj kukurydzę limonką, dopraw przyprawą „Pięć smaków” i solą.

Opracowano na podstawie programu "Nuta egzotyki na co dzień".












 

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE