Fondue neuchatel

Fondue neuchatel
Oceń przepis:
11 ocen Średnia ocena: 3.70
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 57)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Inne
Kuchnia świata:
Kuchnia szwajcarska
Ilość osób:
2

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Wnętrze naczynia do fondue przetrzeć naciętym ząbkiem czosnku. Podgrzać wino i sok z cytryny. Wsypać ser i zamieszać. Kiedy zacznie się gotować dodać kirsz i skrobię kukurydzianą. Po 2-3 minutach wsypać przyprawy.
Podawać z chlebem pokrojonym w kostkę.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE