Czekoladowe fondue

Czekoladowe fondue
Oceń przepis:
12 ocen Średnia ocena: 4.00
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 57)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Inne
Kuchnia świata:
Kuchnia szwajcarska
Ilość osób:
2

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Mleko doprowadzić niemal do wrzenia. Wlać likier i wymieszać.
Czekoladę wymieszać z kakao. Zalać gorącym mlekiem i dokładnie wymieszać.
Podawać z owocami nadzianymi na patyczki do szaszłyków.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE