Czekoladowe fondue

Czekoladowe fondue
Oceń przepis:
14 ocen Średnia ocena: 4.10
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 57)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Inne
Kuchnia świata:
Kuchnia szwajcarska
Ilość osób:
2

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Mleko doprowadzić niemal do wrzenia. Wlać likier i wymieszać.
Czekoladę wymieszać z kakao. Zalać gorącym mlekiem i dokładnie wymieszać.
Podawać z owocami nadzianymi na patyczki do szaszłyków.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów CANAL+ TV przez internet

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i prawie 130 innych kanałów? Pakiet Optimum+ za 49,99 zł/mies ZAMÓW ONLINE