Carpaccio z łososia z koprem włoskim

Carpaccio z łososia z koprem włoskim
Oceń przepis:
3 oceny Średnia ocena: 3.70

Przygotował:

Agnieszka Kręglicka

Seria kulinarna:
Para w kuchni Losoś i koper (odc.3)
Rodzaj dania:
Dania z ryb, Przekąski
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Mięso pokroić w cienkie plasterki. Rozwałkować je delikatnie wałkiem przez folię spożywczą, tak by stało się przezroczyste. Przenieść plastry na talerz i ułożyć, tak by zakryły jego powierzchnię. Koper włoski pokroić w cienkie plastry. Ułożyć koper na plastrach ryby. Doprawić solą, pieprzem i pieprzem czerwonym, skropić sokiem z cytryny i oliwą.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów Platformę CANAL+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 0 zł przez 3 mies. ZAMÓW ONLINE