Wegańskie lody bananowe

Oceń przepis:
Przygotował:
Iwona Zasuwa
- Seria kulinarna:
- Ugotuj mi mamo! 2 (odc. 11)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegańskie, Dobre dla dzieci, Lody, Desery wegańskie
Przygotowanie:
Banany obierz ze skórki, pokrój w grube plastry i włóż do zamrażalnika, najlepiej na noc.
Zamrożone kawałki bananów zmiksuj i podawaj.
Z jednego średniej wielkości banana uzyskamy 2 duże gałki lodów.
Zamrożone kawałki bananów zmiksuj i podawaj.
Z jednego średniej wielkości banana uzyskamy 2 duże gałki lodów.
Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?
Lody
Zobacz również...
Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 129 innych kanałów? Pakiet Optimum+ w promocyjnej cenie! ZAMÓW ONLINE
Komentarze