Sorbet ananasowy

Oceń przepis:
Przygotował:
Maryla Musidłowska
- Seria kulinarna:
- Maryla al dente (odc. 8)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery
- Ilość osób:
- 6
Składniki:
- 1 duży dojrzały ananas
- 150 ml gęstego mleka kokosowego
- miód lub cukier do smaku
Przygotowanie:
Obierz i podziel ananasa na cząstki łatwe do zmiksowania. Zmiksuj z mlekiem kokosowym. Dosłódź do smaku. Przelej do płaskiego naczynia i wstaw do zamrażarki na 4 godziny. Podawaj jak lody.
Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?
Zobacz również...
Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 129 innych kanałów? Pakiet Optimum+ w promocyjnej cenie! ZAMÓW ONLINE
Komentarze