Czekoladowe kuleczki z kardamonem

Czekoladowe kuleczki z kardamonem
Oceń przepis:
9 ocen Średnia ocena: 3.20

Przygotował:

Jola Słoma

Seria kulinarna:
ATELIER SMAKU bez cukru (odc.2)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania wegetariańskie, Desery

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Łączymy kakao z inuliną oraz kardamonem. Dodajemy mleko kokosowe i mieszamy, następnie łączymy z ryżem. Mieszamy i czekamy kilka minut aż masa zacznie kleić się z ryżem. Lepimy kulki zwilżonymi rękoma i obtaczamy w wiórkach kokosowych.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA