Rosół z fenkułem

Rosół z fenkułem
Oceń przepis:
22 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

Janella Purcell

Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? (odc.13)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Zupy
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Obieramy i kroimy fenkuł, marchew, cebulę, por i czosnek. Podsmażamy warzywa na oliwie z oliwek. Dodajemy rosół i mięso z kurczaka. Dokładamy makaron i gotujemy przez 2 minuty. Następnie dodajemy komosę, śmietanę, pietruszkę oraz sól i pieprz do smaku.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów CANAL+ online

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 129 innych kanałów? Pakiet Optimum+ w promocyjnej cenie! ZAMÓW ONLINE