Zupa z wieprzowiną i puhą

Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 29)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Zupy
Ilość osób:
4

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Mięso, por, seler, czosnek, cebulę i marchewkę umieścić w garnku i zalać wodą. Dodać liście laurowe, łodygi pietruszki, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia i gotować na małym ogniu przez godzinę. Wyłowić wieprzowinę, dodać do bulionu natkę pietruszki i puhę.
Mięso pokroić i przełożyć do miseczek. Zalać gorącą zupą.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE