Andrzej Polan

Zimna pomidorowa i chrupiące pieczywo


Przepis z programu Polska ze smakiem 01
trudność: brak
rodzaj dania: Zupy
kuchnia świata: Kuchnia polska

Zimna pomidorowa i chrupiące pieczywo
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

1 kg polskich pomidorów

ocet winny jabłkowy

sól

cukier

czarny pieprz

olej Kujawski 3 Ziarna

1 op. tortilli lub pity

sól gruboziarnista

świeży rozmaryn

Przygotowanie:

Pomidory pozbaw szypułek i zmiksuj na krem, dodaj olej Kujawski 3 Ziarna, ocet winny jabłkowy. Dopraw solą, szczyptą cukru i pieprzem...

powrót

Podobne przepisy

Krupnik
Brygida Kosel
Przepis z programu Teraz Brygida! (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Zupy
kuchnia świata: Kuchnia polska
Fakes (grecka zupa z soczewicy)
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 27)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Zupy
kuchnia świata: Kuchnia grecka
Zupa-krem z papryki i jabłek
Daria Ładocha
Przepis z programu Ugotuj mi mamo! 3 (odc. 10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Zupy, Dobre dla dzieci
Krem z kukurydzy z krewetkami
Przepis z programu
trudność: łatwe
rodzaj dania: Zupy
Bulion z pulpetami
Kinga Paruzel
Przepis z programu Z.U.P.A. (odc. 3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Zupy

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.