Janella  Purcell

Tarta z brązowym ryżem i szpinakiem


Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia francuska

Tarta z brązowym ryżem i szpinakiem
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

2 filiżanki ugotowanego ekologicznego ryżu

3 jajka

posiekana cebula

2 łyżki oliwy z oliwek

2 pęczki botwiny

filiżanka fety w dużych kawałkach

¾ filiżanki pozbawionych pestek i pokrojonych czarnych oliwek

mielony pieprz

łyżeczka mielonego cynamonu

 

 

Przygotowanie:


Ryż łączymy z jajkami i przyp

powrót

Podobne przepisy

Serduszka z mozarelii
Antonio  Carluccio
Przepis z programu Antonio Carluccio ucztuje w południowej Italii Neapol (odc.2)
trudność: brak
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Tort ziemniaczany
Andrzej Polan
Przepis z programu Polska ze smakiem 4
trudność: brak
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
Curry z ciecierzycą
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni 2 (odc.26)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia indyjska
Zapiekanka z podagrycznika
Łukasz Łuczaj
Przepis z programu Dziki obiad Łukasza Łuczaja (odc. 4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Zupy

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.