Janella  Purcell

Tarta z brązowym ryżem i szpinakiem


Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia francuska

Tarta z brązowym ryżem i szpinakiem
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

2 filiżanki ugotowanego ekologicznego ryżu

3 jajka

posiekana cebula

2 łyżki oliwy z oliwek

2 pęczki botwiny

filiżanka fety w dużych kawałkach

¾ filiżanki pozbawionych pestek i pokrojonych czarnych oliwek

mielony pieprz

łyżeczka mielonego cynamonu

 

 

Przygotowanie:


Ryż łączymy z jajkami i przyp

powrót

Podobne przepisy

Smażone brokuły i kalafior
Andrzej Polan
Przepis z programu Polska ze smakiem 3
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
Mix kasz z warzywami
Iwona  Zasuwa
Przepis z programu Ugotuj mi mamo! 2 (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Dobre dla dzieci
Zupa tiza
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 15)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Zupy
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Papryka z fetą
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA 4 (odc. 16)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
Smażone pomidory
Andrzej Polan
Przepis z programu Polska ze smakiem 2
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia polska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.