Zapiekanka z chrupiącymi warzywami

Zapiekanka z chrupiącymi warzywami zobacz Zapiekanka z chrupiącymi warzywami 2018-06-19 12:26:29
Zapiekanka z chrupiącymi warzywami
Oceń przepis:
6 ocen Średnia ocena: 3.80

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Włącz piekarnik na 160 stopni Celsjusza. W miseczce ubij jajka ze śmietanką. Stopniowo dodawaj mąkę, mleko, gałkę muszkatołową i na końcu ser. Po wymieszaniu powinno powstać gładkie ciasto. Ułóż warzywa w płaskim żaroodpornym naczyniu i wylej na nie przygotowane ciasto, lekko mieszając, aby połączyć składniki. Wstaw do piekarnika na ok. 50 minut.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

grzaneczka 3 lata temu

eee teraz jak jest taki dostęp do warzyw i owoców to aż grzechem jest używać produktów mrożonych do tej zapiekanki. apetycznie wygląda, przepis nie wygląda na skomplikowany więc już wiem co jutro sobie przygotuje na obiad.

Krzysiek 7 lat temu

W opisie jest zupełnie inna temperatura i czas w piekarniku niż na filmie.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE