Kotlety jagnięce w ziołach

Kotlety jagnięce w ziołach
Oceń przepis:
10 ocen Średnia ocena: 3.90
Seria kulinarna:
Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 25)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne
Kuchnia świata:
Kuchnia francuska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Rozgrzać piekarnik do 220°C.
posolić i popieprzyć mięso. Wymieszać oliwę z musztardą i posmarować kotlety. Zmieszać bułkę tartą z serem i ziołami i nałożyć masę na mięso.
Ułożyć comber na patelni lub w brytfannie i wstawić do piekarnika. Piec do żądanego stanu (po 20 min comber będzie dość krwisty). Przed krojeniem odstawić mięso na 10 min.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów Platformę CANAL+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 0 zł przez 3 mies. ZAMÓW ONLINE